Παναθηναϊκός: Ολική ανατροπή με Χουάντσο!

Καιρός ήταν να ξυπνήσει από τον αγωνιστικό λήθαργο ο Χουάντσο.

Χουάντσο: «Κάναμε δύο μεγάλες νίκες όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά»

Απορούσαμε τόσο καιρό για την ατολμία, την αστοχία του Ισπανού πάουερ φόργουορντ τον οποίο οι Γάλλοι ακόμα θυμούνται από τα όργια που έκανε στον τελικό του EuroBasket το 2022 στη Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου, όπου είχε σκοράρει 27 πόντους με 7/9 τρίποντα κι όπου όλως τυχαίως φέτος εκεί θα διεξαχθεί το Final Four (24-26/5).

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ο Ιβηρας όλο αυτό το διάστημα που δεν του έβγαιναν τα σουτ προσπαθούσε να καλύψει μέσω της άμυνας το underperforming στην επίθεση, αλλά όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό και παίρνεις ένα σκασμό λεφτά δίχως να “ματώνεις” το καλάθι τα παράπονα όσο πάνε και φουντώνουν.

Ο έμπειρος άσος βοηθούσε στα ριμπάουντ, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την τουλάχιστον μέτρια παρουσία μέχρι τώρα.

O Χουάντσο έχει το μέγεθος, την επιθετικότητα και τα αμυντικά φίλτρα που έψαχνε ο Παναθηναϊκός.

Ο τύπος έτσι και βρεθεί στη μέρα του μπορεί κάθε φορά να φλερτάρει με το νταμπλ-νταμπλ. Διαθέτει το το μεγαλύτερο αμυντικό impact από κάθε άλλον φόργουορντ.

Μαζί του ο Εξάστερος μπορεί να αποτελέσει την πιο fast-paced ομάδα ειδικά αν έχει στο κουμάντο του τον Λούκα Βιλντόζα που πρώτα επιταχύνει και μετά σκέφτεται (δεν το λέμε για καλό αυτό για τον Αργεντινό που επίσης χρωστά μια σειρά καλών αγώνων).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr