Παράνοια: Μια ανάσα από το sold out το Παναθηναϊκός- Άλμπα Βερολίνου

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι τρεις λέξεις του Αταμάν στα αποδυτήρια και τα συγχαρητήρια του Γιαννακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη κόντρα στη Μπάγερν θα υποδεχθεί την Άλμπα Βερολίνου, με φόντο την μαθηματική εξασφάλιση της 2ης θέση της regular season και ο κόσμος του θα βρεθεί μαζικά στο πλευρό για ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι «πράσινοι», που επιδεικνύουν τρομερό κλίμα συσπείρωσης σε όλα τα μέτωπα τη φετινή σεζόν, απέχουν… 50 εισιτήρια από το επίσημο sold out στο «αντιεμπορικό» παιχνίδι με τους Γερμανούς, λίγο πριν από τα πλέι οφ της Euroleague.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχε φανεί από το βράδυ της Παρασκευής, όταν πάνω από 10.000 άνθρωποι περίμεναν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για να βρουν ένα… μαγικό χαρτάκι.

Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί και το «τριφύλλι» θα παίξει για άλλο ένα ματς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο του να ετοιμάζεται για ακόμα μια «λαμπερή» βραδιά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News