Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Γκραντ - Οι νέες αυξημένες απολαβές

Απρόοπτο με Τζέριαν Γκραντ στον Παναθηναϊκό

O Τζέριαν Γκραντ ήρθε αθόρυβα το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του.

Ο Αμερικάνος κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά και λειτουργεί σαν κόλλα δίνοντας βοήθειες παντού και κάνοντας στο παρκέ δουλειές που δεν μπορεί να κάνει κανείς άλλος.

Άλλωστε πριν αρκετούς μήνες ο παίκτης ανάγκασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναθεωρήσει για το συμβόλαιο που του έδωσε το καλοκαίρι και να γνωστοποιήσει ότι θα υπάρξει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με την Magic Euroleague και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, αυτό τελικά συνέβη καθώς ο Γκραντ υπέγραψε το ανανεωμένο συμβόλαιο του το οποίο θα του αποφέρει οικονομικά 850.000 το χρόνο.

Το ποσό είναι ιδιαίτερα υψηλό αν σκεφτούμε ότι ο Αμερικάνος αρχικά είχε υπογράψει συμβόλαιο που του απέφερε 250.000 ευρώ.

Φυσικά ο Γκραντ αξίζει αυτό το συμβόλαιο καθώς μιλάμε για ένα παίκτη που κάνει την διαφορά μέσα στο παρκέ.

Άλλωστε ο Έργκιν Αταμάν πίνει νερό στο όνομα του και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη δίνοντας του πολλές και δύσκολες αρμοδιότητες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News