Ανατροπή με Χεζόνια: Τα νέα δεδομένα για Παναθηναϊκό
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριο Χεζόνια.
Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε μια ερώτηση που του έγινε από φίλο του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Χεζόνια και του απάντησε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι καν κοντά στο να υπογράψει τον Χεζόνια εξηγώντας τον λόγο.
Στην συνέχεια τόνισε πως ο λόγος είναι πως όλοι περιμένουν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να συνεχίσει να ανεβάζει την απόδοση του.
Ακόμα ανέφερε πως ο Ισπανός κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι και έκανε την διαφορά.
Επίσης ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να έχει ομάδα με 9 ξένους και θα ήταν ευχής έργων αν μπορούσε να συνδυάσει Χουάντσο και Χεζόνια.
Επιπροσθέτως τόνισε πως ο Χεζόνια είναι ανάμεσα στο NBA και τον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να δοκιμάσει στον μαγικό κόσμο.
Τέλος, στον Παναθηναϊκό προτεραιότητα είναι να κρατήσει όλο το υπάρχον ρόστερ και από κει και πέρα να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»