Μπάγερν-Παναθηναϊκός: Οι δύο... μεταγραφές στο Μόναχο

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι τρεις λέξεις του Αταμάν στα αποδυτήρια και τα συγχαρητήρια του Γιαννακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο νίκησε την Μπάγερν Μονάχου και αγκάλιασε τη δεύτερη θέση της Euroleague αλλά κέρδισε και δυο σημαντικούς παίκτες οι οποίοι δεν είχαν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο μέσα στη σεζόν.

Το κρίσιμο στάδιο όμως μια χρονιάς για κάθε ομάδα είναι το τέλος εκεί που όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό finish.

Για να το πετύχει αυτό ο Παναθηναϊκός λέγαμε ότι θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια από την second unit του δηλαδή παιδιά που δεν έχουν δώσει ακόμα αυτά που περιμένουμε.

Ο πρώτος αυτής της κατηγορίας δεν γίνεται να είναι άλλος από τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος έχει ακούσει πολλά.

Ο Ισπανός έκανε τη καλύτερη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα κόντρα στη Μπάγερν και δείχνει να φορμαρίζεται την καταλληλότερη στιγμή.

Ο Χουάντσο πέτυχε χθες 14 πόντους ενώ οι 5 εξ αυτών ήταν ιδιαίτερα κρίσιμοι στη τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Ερνανγκόμεθ είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι με τεράστιο ταλέντο και ευχή όλων είναι να συνεχίσει έτσι.

Ο δεύτερος της κατηγορίας παικτών που αναλύσαμε πιο πάνω είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος και αυτός δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει όσα θα ήθελε μέχρι τώρα.

Κόντρα στη Μπάγερν όμως, ο Παπ αξιοποίησε στο έπακρο τον χρόνο που του έδωσε ο Αταμάν και έδωσε σημαντικές βοήθειες τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Αν οι Χουάντσο και Παπαπέτρου συνεχίσουν έτσι τότε ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ανέβει ένα ακόμα λέβελ στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Και αυτό θα είναι το καλύτερο νέο για τον Έργκιν Αταμάν καθώς θα έχει στα χέρια του δυο πολύ σημαντικές εσωτερικές μεταγραφές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News