Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός: Με διαφορετική συνταγή φέτος...

Παναθηναϊκός: Με τέτοιο στατιστικό πώς να χάσεις;

Πέρσι μία εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μία από τα ίδια στο Μόναχο καθώς ήταν κάκιστος επιθετικά κι είδε την Μπάγερν να κερδίζει με χαρακτηριστική ευκολία (84-68).

Η βαυαρική ομάδα που δεν είναι και καμιά υπερδύναμη του μπάσκετ κατάφερε να μετατρέψει το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Το κακό φάνηκε από νωρίς όταν η γηπεδούχος πραγματοποίησε επιμέρους 13-5 και έστειλε τη διαφορά στους 15 πόντους (43-28) με τη λήξη του ημιχρόνου.

Οι αριθμοί είχαν πει την αλήθεια για το γερμανικό +15 καθώς η Μπάγερν είχε πάρει σκορ και από τους 10 παίκτες που είχαν χρησιμοποιηθεί με 13/23 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 5/6 βολές, 17-6 ριμπάουντ χωρίς να παίξουν ρόλο οι μόλις 8 ασίστ για 7 λάθη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είχε μόλις 12/37 σουτ (10/26 δίποντα, 2/11 τρίποντα) όπως επίσης και 2/8 βολές! Οι κακές επιθέσεις αποτυπώθηκαν από τις μόλις 3 ασίστ σ’ ένα ολόκληρο ημίχρονο!

Η αστοχία του Εξάστερου αποτέλεσε την καλύτερη ασίστ για την Μπάγερν προκειμένου να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς και με το 10-0 σερί στην 1η περίοδο να πάρει τα ηνία του αγώνα και να μην τα χάσει καθόλου έως το τέλος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News