Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός: Ώρα για ρεβάνς, ώρα για εκδίκηση!

Ευκαιρία για ρεβάνς απόψε στο Μόναχο για την περσινή ήττα με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να αποδοκιμάζει άγρια τον κόουτς Ράντονιτς και τους αθλητές του σε μια πολύ άσχημη συγκυρία για το κλαμπ.

Παναθηναϊκός: Ο καθοριστικός Γκριγκόνις, ο υπεραπαραίτητος Γκραντ και ο απίθανος Μήτογλου

Οι πράσινοι μέρες πριν είχαν χάσει από τον Ολυμπιακό και στις 5 Γενάρη είχαν πέσει θύματα του ρυθμού της Μπάγερν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν βαριά ήττα (84-68) στην πρώτη τους ευρωπαϊκή υποχρέωση για το 2023 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της EuroLeague.

Με αυτό το αποτέλεσμα το κλαμπ συμπλήρωνε πέντε συνεχόμενες ήττες γράφοντας μελανή σελίδα στην ιστορία του.

Ήταν η πρώτη φορά στην πορεία του στη διοργάνωση και ιδιαίτερα από τη σεζόν 2016/17, όπου ισχύει το νέο φορμάτ που ο Παναθηναϊκός μέτρησε σερί 0-5.

Την προηγούμενη τριετία οι πράσινοι έχουν σταματήσει το αρνητικό ρεκόρ στα τέσσερα χαμένα παιχνίδια, ποτέ ξανά όμως δεν τους είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr