Τζινόμπιλι: «Σπουδαίο να βλέπεις όσα κάνει ο Βιλντόζα»

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Βιλντόζα - Σε ποιο παιχνίδι θα αγωνιστεί

Ο θρύλος του Αργεντίνικου μπάσκετ, Μανού Τζινόμπιλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άσο του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα.

Ο πρώην άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς και θρύλος της εθνικής Αργεντινής, Μανού Τζινόμπιλι μίλησε για τους Αργεντίνους παίκτες και τα όσα έχουν πετύχει στο χώρο του μπάσκετ, τα οποία είναι πάρα πολλά και μεγάλα.

Μέσα σε αυτούς πρόσθεσε και τον άσο του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια και για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι παίκτες από την Αργεντινή έχουν κάνει καταπληκτικά πράγματα στην Ευρωλίγκα. Αυτά που κάνει ο Καμπάτσο ή έκανε και πριν πάει στο ΝΒΑ, το επίπεδο στο οποίο παίζει ο Λαπροβίτολα ή η συνέπεια του Ντεκ και του Βιλντόσα είναι σπουδαίο να τα βλέπεις. Και οι τέσσερις είχαν και έχουν φανταστική καριέρα και παίζουν διαρκώς σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι κάτι εγγυημένο, αλλά αποδίδουν κάθε βράδυ. Είναι φοβερά ανταγωνιστικοί παίκτες και είναι ωραίο να τους βλέπω εκεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News