Παναθηναϊκός: Έφτασε στο Μόναχο μέσα σε... αποθέωση!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε στο Μόναχο και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί της.

Παναθηναϊκός: Με τέτοιο στατιστικό πώς να χάσεις;

Συγκλονιστικές ήταν για μία ακόμη φορά οι στιγμές που έζησε η αποστολή του Παναθηναϊκού τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης όσο κι όταν έφτασε στο Μόναχο.

Οι πράσινοι φίλαθλοι φρόντισαν να δημιουργήσουν μέσα στο αεροπλάνο μια απίστευτη ατμόσφαιρα, ενώ όταν η αποστολή, ταξίδευαν μαζί, έφτασε στο αεροδρόμιο του Μονάχου, τότε αποθεώθηκε από τους οπαδούς του συλλόγου.

Μάλιστα εκτός από την αποθέωση, οι φίλαθλοι της ομάδας ζήτησαν όχι μόνο το «διπλό» αλλά και το «κύπελλο από τη Γερμανία».

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του, καθώς υπολογίζεται ότι στο γήπεδο θα βρεθούν 3000 φίλοι του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr