Δημοσίευμα-ΒΟΜΒΑ: «Χρυσάφι στα πόδια του Ναν προσφέρει η Εφές»

Ο Κέντρικ Ναν έκανε repost ανάρτηση... παραμονής από οπαδική σελίδα! (pics)

Φωτιά στην υπόθεση του Κέντρικ Ναν αναφορικά με το μέλλον του έρχεται να βάλει με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Sportando».

Η ιστοσελίδα «Sportando» με δημοσίευμα που έκανε για τον Κέντρικ Ναν έρχεται να βάλει φωτιά στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς συνδέει στο παιχνίδι απόκτησής του, την Αναντολού Εφές.

Ο Αμερικανός guard ήρθε μεσούσης της σεζόν στο Τριφύλλι κι από τότε έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Euroleague και να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα playoffs της Euroleague.

Από εκεί και πέρα όμως το μέλλον του Ναν είναι ανοιχτό και κανείς δεν ξέρει την απόφαση που θα πάρει το καλοκαίρι, καθώς δε θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στο NBA που είχε ως αρχικό στόχο.

Μπορεί, λοιπόν, στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός ν’ αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά του, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sportando» η Εφές που αναμένεται να υπογράψει συμφωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ θα χτυπήσει τον Αμερικανό.

Πιο συγκεκριμένα μάλιστα ο τουρκικός σύλλογος είναι έτοιμος να ρίξει χρυσάφι στα πόδια του Ναν, προκειμένου να τον πείσει και να μετακομίσει στην Πόλη για λογαριασμό της.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναρωτιέται: «Θα είναι ο Ναν ο πρώτος μεγάλος στόχος της εποχής Πασκουάλ;».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News