Βλέπει... Παναθηναϊκό στο Final 4 ο Βεζένκοφ: «Βλέπουμε τι επένδυση έχει γίνει...» (vid)

Βλέπει... Παναθηναϊκό στο Final 4 ο Βεζένκοφ: «Βλέπουμε τι επένδυση έχει γίνει...» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν απέκλεισε το σενάριο να πάει στο Final 4 του Βερολίνου ο Παναθηναϊκός Aktor.

Αναλυτικά όσα είπε στο amerikanos24.gr:

«Εντάξει, σίγουρα ανταγωνισμός. Κάθε χρόνο οι ομάδες προσπαθούν και με το πλέι οφ όλοι έχουν μια ευκαιρία. Βλέπω ότι ομάδες που θα μείνουν έξω καταρχήν αυτό μπορείτε να δείτε. Για την ποιότητα της διοργάνωσης Ήταν το Μιλάνο, η Εφές.

Όλοι αυτοί λογικά θα μείνουν έξω. Η Παρτιζάν παλεύει να μπει στα πλέι οφ. Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο αυτό που είπα και στην αρχή, ότι κάθε παιχνίδι μετράει από την αρχή. Εντάξει, με τα παιδιά σίγουρα μιλάμε. Γιατί όταν είναι.

Όταν χτίζεις μια σχέση πέντε χρόνων που ήμουν εγώ και από πριν. Αλλά όταν καθημερινά ζεις με κάποιους ανθρώπους πράγματα δεν είναι τόσο εύκολο και όταν στην ουσία τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τόσο όμορφα και όλα ήταν άλλα.

Και πριν δηλαδή μιλάω για παιδιά που έχουν σταματήσει, αλλά και εδώ με τον Βασίλη τον Γιώργο δηλαδή από τα πρώτα μου χρόνια στον Ολυμπιακό, αυτά μένουν στο τέλος. Στο μπάσκετ δηλαδή. Ναι, δεν μπορείς να είσαι με όλους φίλος, αλλά πιστεύω ότι έχω χτίσει κάποιες φιλίες στο χώρο του μπάσκετ που μιλάμε, αν όχι καθημερινά εβδομαδιαία.

Οπότε παρακολουθώ, Βλέπω Ολυμπιακός. Εντάξει, αναμενόμενο με τους τραυματισμούς και με αυτά πήρε παίκτες, προσπαθεί σε ένα καινούργιο. Γιατί δεν είχαμε πρόπερσι 15 παίχτες. Δεν είχαμε τόσο βάθος να πω.

Απ την άλλη, φέτος πρέπει να διαχειριστείς ποιος θα παίξει, ποιος δεν θα παίξει, αλλά όπως βλέπουμε βρίσκει το δρόμο του, είναι ανταγωνιστικός και σίγουρα θα είναι εκεί για να παλέψει ξανά για τον Παναθηναϊκό.

Βλέπουμε τι επένδυση έχει γίνει, βλέπουμε ότι δουλειά έχει γίνει, ο κόσμος διψάει και είναι λογικό πως διψούσε. Ολυμπιακός εκάστοτε 18 19, 20 21. Στο πρώτο πρωτάθλημα που πήραμε το 22 θυμάστε τι είχε γίνει;

Ο κόσμος διψά. Ο κόσμος θέλει την ομάδα να τη βλέπει να παίρνει πρωτάθλημα κάθε χρόνο, να πηγαίνει καλά κάθε χρόνο. Δεν γίνεται όμως. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Οπότε βλέπουμε πως αντέχει. Είναι εκεί ψηλά και σίγουρα μακάρι να περάσουν και οι δύο στο φάιναλ φορ. Και για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά γιατί το αξίζουν; Και να μην πέσουν στο 4 5 ο ένας με τον άλλον».

Για το Final 4 και τις ομάδες που θα είναι εκεί:

«Πιστεύω Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μπαρτσελόνα και ένας εκ των Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό οποίος έχει το πλεονέκτημα».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News