Παναθηναϊκός: «Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ίσως γίνει ξανά... διαθέσιμος για το Τριφύλλι»

Η φάση της βραδιάς από τον Θανάση! (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό ν’ αποχωρήσει από τους Μπακς και το Μιλγουόκι και να αναζητήσει στην Euroleague τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι εδώ κι αρκετά χρόνια στο πλευρό του αδερφού του, Γιάννη, στους Μπακς και μάλιστα μαζί έχουν πανηγυρίσει κι ένα πρωτάθλημα φτάνοντας στην κορυφή του κόσμου κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

Από εκεί και πέρα όμως και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportdog.gr» το μέλλον του Θανάση στο Μιλγουόκι είναι εξαιρετικά αμφίβολο κι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τους Μπακς, αλλά και από τον μαγικό κόσμο του NBA.

Σε περίπτωση που τα «Ελάφια» αφήσουν free agent τον πρώην άσο του Τριφυλλιού, τότε εκείνος θα κοιτάξει την επιστροφή του στην Ευρώπη και την Euroleague με τους δύο αιωνίους αντιπάλους να έχουν τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αδερφός με τον Θανάση, κι αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά την οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει γύρω από το θέμα επιστροφής του forward των Μπακς στην Ευρώπη και τους πράσινους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News