Παναθηναϊκός: Ο Βιλντόζα μίλησε για το συμβόλαιο και το μέλλον του

Ο Λούκα Βιλντόζα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «sportdog.gr».

Παναθηναϊκός: Ο φοβερός Βιλντόζα επιτέλους βγήκε μπροστά

Ο Λούκα Βιλντόζα ανέφερε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα στην αθλητική ιστοσελίδα «sportdog.gr» τόσο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό όσο και για τον Κώστα Σλούκα με τον οποίο του αρέσει να παίζει μαζί, όπως αποκάλυψε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω. Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια εδώ. Μακάρι να τα καταφέρω. Μου αρέσει πολύ εδώ. Μου αρέσει η Αθήνα. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα εδώ, οι συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι αρχίζω να συνηθίζω το να είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον Κώστα Σλούκα«Μέσα στο γήπεδο νομίζω ότι γνωρίζουν όλοι για εκείνον και τις ικανότητές του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι ο χαρακτήρας του. Δεν έχει σημασία αν βάλει 30 πόντους. Θα είναι εκεί και θα μιλήσει στο τέλος του παιχνιδιού. Σαν συμπαίκτης είναι νικητής και πάντα μου αρέσει να έχω έναν νικητή δίπλα μου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr