Euroleague: Ψηλά στις τεχνικές ποινές ο Αταμάν - Χαμηλά ο Μπαρτζώκας

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Μια ενδιαφέρουσα στατιστική κατηγορία έγινε γνωστή και αφορά τις τεχνικές ποινές που έχουν δεχθεί οι προπονητές τη φετινή σεζόν και πόσο ψηλά είναι στη συγκεκριμένη λίστα.

Οι τεχνικές ποινές είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού αν οι διαιτητές κρίνουν ότι ο εκάστοτε παίκτης ή προπονητής χάσει την ψυχραιμία του και πρέπει να τιμωρηθεί με κάτι περισσότερο από μια απλή παρατήρηση.

Στη φετινή Euroleague ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν χάνει αρκετά συχνά την ψυχραιμία του όντας ψηλά στη λίστα με τις τεχνικές ποινές που έχει δεχθεί. Αντίθετα χαμηλά βρίσκεται, παρά τις έντονες αντιδάσεις του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Πιο αναλυτικά πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο Άλεξ Μουμπρού της Βαλένθια. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Εργκίν Αταμάν (Παναθηναϊκός), Όντεντ Κάτας (Μακάμπι) και Ρότζερ Γκριμάου (Μπαρτσελόνα).

Από εκεί και πέρα πέντε έχουν δεχτεί ο Πάμπλο Λάσο (Μπάγερν) και οι Δημήτρης Ιτούδης, Ερντέμ Τσαν, που όμως δεν έχουν ομάδα αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον τέσσερις έχει δεχτεί ο Λούκα Μπάνκι (Βίρτους Μπολόνια), ενώ τέλος, κανείς άλλος προπονητής δεν έχει πάνω από τρεις τεχνικές ποινές, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News