Παναθηναϊκός: Δεν είναι απλά οι νίκες στον Εξάστερο...

O Παναθηναϊκός σε γεμίζει με το μπάσκετ που αποδίδει.

Αταμάν: «Αυτό δεν είναι συνηθισμένο για τον Ναν...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Με τον Κώστα Σλούκα να έχει επανέλθει δυναμικά η ομάδα δουλεύει πολύ περισσότερο συνεργασίες μέσα από τη κυκλοφορία της μπάλας πλέον και παράγει περισσότερο μέσα από αυτές.

Ενώ στον πρώτο γύρο μόλις το 50% των καλαθιών που σκόραρε προερχόταν από τελική πάσα, στο δεύτερο μισό του μαραθωνίου το αντίστοιχο νούμερο ακουμπά το 60%.

Ο 33χρονος αρχηγός ήταν ο πιο σωστή καλοκαιρινή προσθήκη με χαρακτηριστικά (ball handling/passing, τρίποντο, συνέπεια στην πάσα) που μεταφράζονται σωστά στο παιχνίδι.

Ο Εργκίν Αταμάν με τους Γκραντ, Γκριγκόνις να θυσιάζονται για το γενικό καλό, παίζοντας ΠΑΝΤΟΥ στο παρκέ, προσπαθεί να δημιουργήσει μια αθλητική 3&D ομάδα που εκτός το ότι ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις σε επίπεδο recruiting, εναρμονίζει την αγωνιστική συμπεριφορά της με την επιστήμη της στατιστικής στο άθλημα.

Μια ασίστ, ένα τρίποντο είναι πολύ πιο efficient από ένα μακρινό δίποντο, σε ανεβάζει ψυχολογικά και σε “φτιάχνει” ενόψει της επόμενης άμυνας, ειδικά όταν την ίδια στιγμή το κοινό σου παραληρεί, σκορπίζοντας στην πλάση θετικά vibes που ανεβάζουν την ψυχολογία και την διάθεση των αθλητών!

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr