Παναθηναϊκός: Απόλαυση το δίδυμο Ναν - Σλούκα!

Παναθηναϊκός: Tο τρικ του Αταμάν με Σλούκα και Ναν

Η τωρινή version του Παναθηναϊκού είναι απολαυστική.

Ιδίως με Σλούκα-Ναν στα καλά τους αφού οι δύο γκαρντ στη μέρα τους σε κάνουν να νιώθεις από το τζάμπολ ότι αρχίζεις με υπολογισμένους 40 πόντους από δαύτους, χώρια τις τελικές που μοιράζουν (ειδικά ο Έλληνας).

Το πιο κομβικό είναι πως το τριφύλλι αρχίζει να σκληραίνει εγκεφαλικά, εμφανίζοντας ένα πιο τραχύ πρόσωπο στο τέλος κλειστών παιχνιδιών.

Αυτό το γεγονός είναι ο καλύτερος συνοδός της ομάδας για το δεύτερο μισό της σεζόν, φυσικά και για την τελική ευθεία.

Ο Αταμάν είναι σε καλό δρόμο να δημιουργήσει ένα σύνολο-χαμαιλέοντα, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για να επιβιώσει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Balance basketball με μια πολύ efficient επίθεση κι αρκετά αποτελεσματική άμυνα που σπρώχνει τη μπάλα στα σημεία που θέλει.

Αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί, αν είχαν προσαρμοστεί Βιλντόζα-Χουάντσο τώρα θα μιλάγαμε από άλλη βάση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο οργανισμός δεν είναι υπερ-ευχαριστημένος από την πορεία μιας ομάδας που εδώ και μια τριετία μάζευε σφαλιάρες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News