Παναθηναϊκός: Λίγα βήματα πριν την εκτόξευση!

Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός

Πόσο όμορφα δείχνουν όλα στην ομάδα όταν Ναν-Σλούκας πατούν καλά. Ντουέτο που σε πολλές βραδιές μοιράζει …σακούλες αγγίζοντας το μπάσκετ της επιθετικής άνοιξης!

Με αυτούς τους δύο οδηγούς υπάρχει στάνταρ καλά δομημένη επίθεση βασισμένη στη ταχύτητα εκτέλεσης και τη παραδοσιακά εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας που συνοδεύουν τα σύνολα που κουμαντάρει ο Κώστας.

Συν ικανότητα να παίξει με το μέγεθος των ψηλών που κόβουν προς το καλάθι περιμένοντας λόμπες και παράλληλα τη ταχύτητα της.

Πολλές ατομικές δεξιότητες κι ικανότητα στη προσωπική φάση φέρνουν αυτοί οι δύο.

Σημειώστε ότι όλα αυτά τα βλέπουμε σε εποχές που ο Παναθηναϊκός αναζητά χαρακτήρα σε καταστάσεις διαχείρισης πίεσης.

Είναι προαπαιτούμενο λοιπόν να κερδίζει μακριά από την Αθήνα, τώρα που φουσκώνουν τα στήθη με αέρα ανανέωσης και εικόνων από την golden era (1993-2012).

Η σημερινή ομάδα έχει φοβερές προδιαγραφές αλλά δεν τον έχει περπατήσει αυτόν τον δρόμο της σιγουριάς και της δόξας.

Έχει την ποιότητα να φτάσει μέχρι τέλους αλλά θα χρειαστεί να σφυρηλατήσει χαρακτήρα τώρα όπου θα παίζει το ένα ντέρμπι πίσω από το άλλο.

Όσο οι γκαρντ της είναι σε καλή κατάσταση, θα νιώθει καλύτερα πάντως…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News