Euroleague: Μόνο έτσι θα έχουμε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στα playoffs

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε ζωντανά το ντέρμπι

O Παναθηναϊκός μετά την τεράστια νίκη στην έδρα της Μπολόνια θέλει δυο νίκες απέναντι σε Μπάγερν και Άλμπα για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση.

Ήδη τα σενάρια για τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού είναι πολλά και με αρκετούς να αναρωτιούνται πως πλέον μπορεί το Τριφύλλι να βρεθεί αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ.

Τα σενάρια για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι δυο.

Το πρώτο είναι και το πιο πιθανό από τα δυο. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν να συναντηθούν στα playoffs της Euroleague αν καταλάβουν τις θέσεις 4-5 σε μία σειρά, που το «τριφύλλι» θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Για να συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει μία νίκη και μία ήττα στα δύο του τελευταία ματς με Μπάγερν (εκτός) και Άλμπα (εντός), ενώ Μονακό και Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνουν αμφότεροι το 2/2.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τρόπο το 2/2 (με Ερυθρό Αστέρα εκτός και την ίδια τη Φενέρ εντός).

Το δεύτερο σενάριο είναι πιο περίπλοκο καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει δυο ήττες από τον Ερυθρό Αστέρα και τη Φενέρ, και η Μακάμπι να κάνει το 2/2 απέναντι σε Μπαρτσελόνα (εκτός) και Αρμάνι (εντός).

Αν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα καταλήξει 7ος και θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της ομάδας, που θα τερματίσει στην όγδοη θέση, για να αντιμετωπίσει ως έβδομος τον δεύτερο της κανονικής διάρκειας ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Παναθηναϊκός.

 

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News