Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs της Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός - Ευρωλίγκα: Πώς κλειδώνει τη δεύτερη θέση, ποιον θα αντιμετωπίσει στα playoffs

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με σκορ 81-79 της Βίρτους στη «Segafredo Arena» και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει μπροστά της δύο αγώνες, με τη σχεδόν αποκλεισμένη Μπάγερν στο Μόναχο (05/04), και με την ουραγό Άλμπα στο ΟΑΚΑ (11/04).

Αν κάνει το 2/, τότε ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά τους πιθανότερους αντιπάλους εφόσον ο Παναθηναϊκός AKTOR τερματίσει στη δεύτερη θέση, θα παίξει με τον 7ο της βαθμολογίας.

Αυτή τη στιγμή τη θέση καταλαμβάνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως υπάρχουν και τα play-ins, κάτι που σημαίνει ότι και η Βίρτους που είναι από κάτω ίσως καταφέρει να καταλάβει την προτελευταία θέση ενώ και η Μπασκόνια βρίσκεται μέσα στο κόλπο.

Έτσι, οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα playoffs της Ευρωλίγκα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Βίρτους Μπολόνια και η Μπασκόνια με την ομάδα από το Ισραήλ να είναι το φαβορί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News