Σρούντερ: «Για αυτό ο Ναν σκέφτεται να μείνει στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Γερμανός σταρ των Μπρούκλιν Νετς, Ντένις Σρούντερ μίλησε για τον Αμερικάνο «φονιά» του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν με τον οποίο έπαιξαν μαζί πέρσι στους Λέικερς.

Σρούντερ: «Για αυτό ο Ναν σκέφτεται να μείνει στον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στον γνωστό δημοσιογράφο, Τόλη Κοτζιά:

Για τον Ναν:

«Επαιξα μαζί του στο Λος Άντζελες με τους Λέικερς, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας.

Πάντα με ρωτούσε για το πώς είναι στην Ευρώπη, κάνει μεγάλα πράγματα για τον Παναθηναϊκό και έχει βελτιωθεί. Φυσικά θα ήθελε να επιστρέψει και πιθανότατα θα το κάνει όπως παίζει τώρα.

Η Ελλάδα, όμως, είναι μια χώρα που δείχνει αγάπη και υποστήριξη και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτεται να μείνει εκεί. Είμαι χαρούμενος που τα πάει καλά και εύχομαι να κερδίσει κάτι.

Ξέρει πως να σκοράρει, ακόμη και όταν έπαιζα αντίπαλος του όταν ήταν στους Χιτ έδειχνε ότι ξέρει πολύ καλά τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος που τον έχει».

Για την κατάκτηση του Παγκόσμιου στις Φιλιππίνες:

«Ήταν υπέροχο για την Γερμανία και για εμάς. Την προηγούμενη χρονιά είχαμε πάρει το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ και το να πάρουμε το χρυσό στο Παγκόσμιο ήταν πολύ ιδιαίτερο. Ολοι γράψαμε ιστορία και είμαστε περήφανοι για το επίτευγμά μας».

Για τους Μπρούκλιν Νετς:

«Ηταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν, σημαίνει πολλά για εμένα. Μου αρέσει εδώ στους Νετς, είναι ένας καλός οργανισμός, είναι όλοι φιλικοί μαζί μου, είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ.

Παίζω στην καλύτερη λίγκα του κόσμου και είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά».

Δείτε παρακάτω:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr