Κατέθεσε πρόταση για διετές στον Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός Aktor! (vid)

Ο Κέντρικ Ναν έκανε repost ανάρτηση... παραμονής από οπαδική σελίδα! (pics)

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε χρόνο και κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Κέντρικ Ναν για την παραμονή του στο ΟΑΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Άμεσα η απάντηση από τον Αμερικανό!

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:

«Ο Παναθηναϊκός Aktor έχει προχωρήσει την υπόθεση Ναν. Έχει αντιληφθεί πως είναι πρόθυμος να συζητήσει.

Όμως, θεωρώ πως από αυτά που περιέγραψε ο Ναν στη συνέντευξη του στο amerikanos24, πλέον, έχει βάλει στο μυαλό του την παραμονή στο Τριφύλλι. Ο Ναν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή, βλέπει τον κόσμο να του συμπεριφέρεται όπως θα ήθελε κάθε αθλητής, έχει σεβασμό και από τους αντιπάλους του.

Το τελευταίο, ήταν κι αυτό που του έλειπε στο NBA. Ο γιος του είναι καλά, έχει έρθει και η σύντροφός του. Δε θεωρώ τυχαίο πως ήταν μαζί του και στο ταξίδι. Στο βίντεο με τον κόσμο στο Χόρτο Μαγικό, ο Ναν έφυγε και αγκάλιασε τη σύζυγό του. Δεν είναι συμπτωματικά, αυτά που συμβαίνουν.

Ο Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Ναν το ακούει σοβαρά και θεωρώ ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε νέα. Η πρόταση είναι για δύο χρόνια και όχι για έναν χρόνο, ή για 1+1.

Η πρόταση προφανώς και είναι με πολύ καλύτερα χρήματα από αυτά που ο Ναν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του NBA κοιτάζουν αλλιώς τα χρήματα, ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει πολύ καλή πρόταση που του δείχνει ότι είναι ο άνθρωπος που θα εγγυηθεί της επόμενης μέρας μαζί με τον Σλούκα.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News