Παναθηναϊκός: Ικανοί για το ακατόρθωτο στον Εξάστερο!

Παναθηναϊκός: Ικανοί για το ακατόρθωτο στον Εξάστερο!

Οι νίκες επί Ρεάλ και Μπαρτσελόνα υπήρξαν για τον προπονητή πραγματικά μεγάλες, διότι αποτέλεσαν απόδειξη ότι η εμπειρία του και η ικανότητα του στη διαχείριση παικτών, αποτελούν όπλα που του επιτρέπουν να ξεπερνά στραπάτσα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε δις από τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγες μέρες σε Ευρωλίγκα και Κύπελλο, με την πίεση να ανεβαίνει αφού δεν είναι λίγο ο Μπαρτζώκας να σου έχει πάρει όλα τα τρόπαια εδώ και 2.5 σεζόν.

Ο Εξάστερος ήταν φορτωμένος με ματς χωρίς να μπορεί ο Αταμάν να “ανοίξει” το rotation αφού οι τραυματισμοί ποτέ δεν του επέτρεψαν να έχει πλήρες υλικό στην διάθεσή του.

Κάτι που πάει να πει ότι το ξόδεμα της ενέργειας ήταν ασταμάτητο για τους γνωστούς 4-5 που από τον Οκτώβρη “τραβούν κουπί”.

Συνωμότησαν εναντίον του συλλόγου Θεοί και δαίμονες με ματς που χάθηκαν στις λεπτομέρειες στην Ευρώπη (ειδικά στις αρχές του φθινοπώρου), με τραυματισμούς παικτών, όμως ήταν εντυπωσιακή και στα δυο τελευταία παιχνίδια με τους ισπανικούς συλλόγους η προσαρμογή των παικτών στα θέλω του προπονητή: ο Αταμάν έδειξε ότι την ομάδα του την ελέγχει απόλυτα γιατί είναι 100% δική του – δεν ξέρουμε πολλούς προπονητές που μπορούν αυτό να το ισχυριστούν.

Μετά το 0/2 απέναντι στον ΟΣΦΠ το τριφύλλι όχι μόνο δεν κατέρρευσε, αλλά στάθηκε στα πόδια του για να κερδίσει Ρεάλ/Μπαρτσελόνα σε ματς που επί της ουσίας είχε κάτι να χάσει μόνο αυτό – μιλάμε για την ηρεμία του και το κέφι του λίγο πριν την τελική ευθεία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News