Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός: Με τη συνταγή του πρώτου γύρου...

Συγκινήθηκε ο Σλούκας με τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Οι δηλώσεις του αρχηγού

Στον πρώτο γύρο (17 Νοεμβρίου 2023) κέρδισες την Βίρτους 90-76 με…έκρηξη στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας πραγματοποιήσει επιμέρους 27-13 σερί.

Αν και για 32 λεπτά η ιταλική ομάδα είχε βάλει δύσκολα στους οικοδεσπότες έχοντας βρεθεί και στο +5 (62-67), η συνέχεια ήταν καταπράσινη.

Το ΟΑΚΑ… αγρίεψε, οι παίκτες του Αταμάν σοβαρεύτηκαν και μετέτρεψαν την αγχωτική βραδιά σε πάρτι!

Με σερί 13-0 έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, πήραν το προβάδισμα στο σκορ και έκτοτε δεν υπήρχε γυρισμός για την Βίρτους.

Για το μεγάλο come back στην τελευταία περίοδο βοήθησαν πολύ Κώστας Σλούκας (11π., 4ασ.) και Ματίας Λεσόρ (10π., 9ριμπ.) οι οποίοι έβαλαν το κερασάκι στην πράσινη τούρτα όμως κορυφαίος ήταν ο Ντίνος Μήτογλου με double double στην στατιστική του, 24 πόντους (6/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/3 βολές), 10 ριμπάουντ και μόλις 1 λάθος!

Οι 25/27 βολές του Παναθηναϊκού, η αναλογία ασίστ/λάθη (17/8) των πρασίνων τους βοήθησαν να πάρουν το ροζ φύλλο, την βραδιά που ο κόουτς Αταμάν συμπλήρωνε 200 νίκες στην Ευρωλίγκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News