Έριξε... βόμβα ο Γιαννακόπουλος ενόψει Μπολόνια-Παναθηναϊκός!

Γιαννακόπουλος για τα μέτρα: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη - Μπράβο στην Κυβέρνηση!» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την αποκάλυψη λίγες ώρες πριν το ματς της Μπόλονια με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα story στο instagram με το οποίο προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη που αφορά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπολόνια απόψε το βράδυ.

Πιο αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έδειχνε τα άδεια γραφεία στο βίντεο που ανέβασε και σχολίασε: «Όταν το μαγαζί βαράει διάλυση. Μάλλον όλοι έχουν πάει στην Μπολόνια. Μήπως πρέπει να πάω κι εγώ;».

Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι δοκιμάζονται απόψε το βράδυ (21:30) στην έδρα της Βίρτους σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πλεονέκτημα έδρας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News