Βαθμολογία Euroleague: Ο Ολυμπιακός... βλέπει Παναθηναϊκό για την τετράδα

Παπανικολάου σε Σλούκα: «Εδώ δεν δεχόμαστε τέτοια» (vid)

Ο Ολυμπιακός προκειμένου να πάρει μία θέση στην τετράδα οφείλει να βλέπει τον Παναθηναϊκό, καθώς εξαρτάται πλήρως από εκείνον.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν τα τελευταία τρία παιχνίδια της regular season της Euroleague, καθώς η μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs είναι «καυτή».

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν έκανε μεγάλο άλμα τετράδας, όμως η νίκη αυτή μπορεί να μη σημαίνει τίποτα απολύτως για τους Πειραιώτες, οι οποίοι οφείλουν να… κοιτάζουν Παναθηναϊκό!

Πιο συγκεκριμένα όσο οι πράσινοι κερδίζουν, έχουν το πάνω χέρι κι αφήνουν πίσω τους, τον αιώνιο αντίπαλό τους. Σε περίπτωση όμως ήττας τους, με Μπολόνια σήμερα πχ, ο Ολυμπιακός θα ισοβαθμίσει με τον Παναθηναϊκό και η ισοβαθμία δείχνει… κόκκινη πλευρά.

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια πως ο Ολυμπιακός στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές θα επιδιώξει να κάνει το απόλυτο (το πρώτο από τα τρία ματς το κέρδισε στο Βελιγράδι) και θα περιμένει μια ήττα από το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να μπει στην 4αδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News