Ντροπή: Ο Πίτερς έριξε κάτω τον Πονίτκα, «τίποτα» από τους διαιτητές! (vid)

Ντροπή: Ο Πίτερς έριξε κάτω τον Πονίτκα, «τίποτα» από τους διαιτητές! (vid)

Ένα φάουλ που δεν χρειάζεται να έχει κανείς κάποια ειδική θέση στο παρκέ για να διακρίνει, δεν καταλόγισαν οι διαιτητές υπέρ της Παρτιζάν στο α’ δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Πίτερς όρμισε, έσπρωξε και ξάπλωσε τον Πονίτκα εκτός φάσης , αλλά οι διαιτητές περιέργως έχασαν τη φάση στην Stark Arena παρά τις διαμαρτυρίες του πρώην πράσινου, ο οποίος κοίταξε απελπισμένα τον ουρανό του γηπέδου.

Φυσικά οι οπαδοί της Παρτιζάν που δεν είναι… χθεσινοί, αντέδρασαν από τις εξέδρες, διότι είδαν τον Ολυμπιακό να βρίσκει σκορ εκμεταλλευόμενη το καθαρό φάουλ του Πίτερς.

Σίγουρα εγείρει απορίες πώς γίνεται να μην καταλογιστεί παράβαση σε μια τέτοια φάση, η οποία επέτρεψε στη συνέχεια στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά στο φινάλε της περιόδου.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News