Παναθηναϊκός: «Αυτά ισχύουν για Βιλντόζα-Χουάντσο»

Παναθηναϊκός: «Αυτά ισχύουν για Βιλντόζα-Χουάντσο»

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης κλήθηκε να σχολιάσει τα δεδομένα που ισχύουν αναφορικά με το μέλλον των Λούκα Βιλντόζα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια του rebuild που έκανε το καλοκαίρι αποφάσισε ν’ αποκτήσει τους Λούκα Βιλντόζα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Δύο παίκτες με εξαιρετική παρουσία στην καριέρα τους, από τους οποίους όλος ο οργανισμός από την αρχή περίμενε να δώσουν πολλά περισσότερα απ’ αυτά που δίνουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο.

Ειδικότερα η μεταγραφή του Ισπανού forward προκάλεσε μεγάλο πανικό, όμως κι εκείνη του Αργεντινού guard δεν πέρασε στα ψηλά.

Παρ’ όλα αυτά και οι δύο προσπαθούν έστω και την ύστατη στιγμή να μπορέσουν ν’ αποδείξουν την πραγματική τους αξία, καθώς μιλάμε για δύο εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες που στην πορεία της καριέρας τους, το έχουν αποδείξει.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης, κλήθηκε μέσω του «ΣΠΟΡ FM» να σχολιάσει το μέλλον αυτών των δύο παικτών, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.



Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δύσκολο να φύγουν χωρίς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Παναθηναϊκός, αν υπάρχει τέτοια πρόθεση γιατί ακόμη δεν το ξέρουμε, και υποθέτω ότι η τελική ευθεία της σεζόν θα κρίνει πολλά.

Και το λέω αυτό γιατί είναι δύσκολο να βρουν με βάση τη φετινή τους εικόνα αυτά τα χρήματα. Ο Χουάντσο έχει διετές και ο Βιλντόζα τριετές συμβόλαιο. Ο Χουάντσο έχει αποδοχές 2,2 εκατ. ευρώ και ο Βιλντόζα έχει 1,7. Αυτά τα χρήματα με βάση την τωρινή τους εικόνα στην αγορά δεν τα βρίσκουν».



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News