Νίκη για να λοκάρει τη δυάδα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Νίκη για να λοκάρει τη δυάδα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός καλείται να συνεχίσει νικηφόρα στην Ιταλία απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια (21:30) για την 32η αγωνιστική της Euroleague!

Άλλη μια νίκη κι ένα βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει απόψε (21:30) την Βίρτους Μπολόνια.

Η κούρσα της κανονικής περιόδου μπαίνει στα τελευταία της μέτρα, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατάσταση στα χέρια του όχι μόνο όσον αφορά την τετράδα, αλλά και για την προνομιούχο δεύτερη θέση.

Η μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (89-81) έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν να κάνει άλμα στην κατάταξη, ισοβαθμώντας πλέον με τους Καταλανούς και τη Μονακό στη δεύτερη θέση και το 20-11.

Πλέον, τρεις στροφές πριν το φινάλε οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως με 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια δε χρειάζονται κανένα άλλο αποτέλεσμα για να τερματίσουν πίσω μόνο από τη Ρεάλ και να περιμένουν αντίπαλο στα Playoffs με πλεονέκτημα έδρας, που θα προκύψει από τη διαδικασία των Play-in.

O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports Prime.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News