Παναθηναϊκός: Τους κάνει... πλάκα ο Ναν!

«Καρφί» Αταμάν: «Κάναμε πράγματα που δεν έπρεπε» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ο Κέντρικ Ναν είπε αυτάρεσκα ότι είναι ο καλύτερος σκόρερ αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

Ο Αμερικανός αντιλαμβάνεται κάθε παιχνίδι ως ευκαιρία να δώσει προσωπικό σόου: αν απλά δεις ένα ματς το καταλαβαίνεις ακόμα κι αν αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι καλαθόσφαιρας που παρακολουθείς στη ζωή σου.

Ο Ναν πλέον παίζει για το σκορ, είναι λιγότερο ομαδικός πολλές φορές κάτι που τον οδηγεί σε λάθη, παρόλα αυτά ο Αταμάν σπάνια τον…κράζει και λιγότερες προσπαθεί να του περάσει χαλινάρι. Του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Με τους Καταλανούς απλά θεώρησε σωστό να τον ηρεμήσει όταν τον είδε να κάνει τρία λάθη κι ο τύπος με το που γύρισε στο παρκέ νίκησε τους Ισπανούς μονάχος του!

Τον βλέπεις καμιά φορά ακόμα και τις απλούστερες εκτελέσεις να προσπαθεί να τις μετατρέψει σε κάτι δύσκολο. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που κουβαλάνε οι σκόρερ που είναι σταρ: όλοι τους θέλουν να εντυπωσιάζουν το κοινό.

Όμως η διαφορά της αντίληψης του Κέντρικ από όλους τους υπόλοιπους έγκειται στο ότι ετούτος εδώ αισθάνεται ότι τα φώτα είναι πάνω του, όχι απλά γιατί έχει κάτι παραπάνω από τους άλλους αλλά γιατί είναι υποχρεωμένος αυτό το κάτι παραπάνω πάντα να το δείχνει!

Σαν να σκέφτεται ότι στο γήπεδο υπάρχει αυτός κι όλοι οι υπόλοιποι είναι κομπάρσοι στο δικό του σόου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News