Παναθηναϊκός: Άστους να... λένε, Εργκίν Αταμάν!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε καληνύχτα με τις... γροθιές του Αταμάν (vid)

Ότι κι αν λένε στην Ελλάδα για τον Εργκίν Αταμάν, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει στο τιμόνι του τον πιο ξεχωριστό προπονητή που κυκλοφορεί στην Ευρώπη που ήδη έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο σπορ.

Μια cult φυσιογνωμία που όμως σου δίνει την αίσθηση ότι “αντί να σου μιλήσει, επιθυμεί να σε… δαγκώσει άμα έχει νεύρα”, όπως πολύ χαρακτηριστικά τον περιέγραφαν το καλοκαίρι στα ελληνικά media οι Τούρκοι ρεπόρτερ.

Προπονητής με απαιτήσεις, μεθοδικός, εραστής του ενεργού μπάσκετ, πάει να πει αυτού που έχει ταχύτητα, αιφνιδιασμούς, θέαμα.

Οι ομάδες του ήθελε να παίζουν πάντα γρήγορα και ανοιχτά, με γκαρντ βαρβάτους, που θα άλλαζαν τη μπάλα γρήγορα και θα διέθεταν πάντα επιθετικό πνεύμα.

Σπάνια ξεφεύγει από το πλάνο που έχει στο μυαλό του, κατηγορείται ότι είναι μονοδιάστατος στις επιλογές του και ότι δεν σου δίνει εύκολα ευκαιρίες αν δεν τον έχεις ικανοποιήσει στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ο κόουτς θεωρεί ότι η διπλωματία δε βοηθά σε τίποτα και είναι ειλικρινής απέναντι στους πάντες μέχρι παρεξήγησης.

Αν κάτι δεν του αρέσει το λέει, αν κάποιος δεν του αρέσει, επίσης! Με αυτόν στο τιμόνι δεν πλήττεις ποτέ, το μόνο σίγουρο. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνεις μπάσκετ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News