Γιαννακόπουλος: «Πολλά μπράβο στον ΕΣΑΚΕ - Το ρωτήσαμε και εμείς στην Ευρωλίγκα!» (vid)

Γιαννακόπουλος: «Δεν ήθελα να βγουν εισιτήρια διαρκείας φέτος» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την κίνηση του ΕΣΑΚΕ για την προβολή του ελληνικού στοιχείου στους αγώνες μπάσκετ του πρωταθλήματος.

Σε προσθήκες στη διαδικασία έναρξης των αγώνων προχωράει ο ΕΣΑΚΕ, καθώς σε όλα τα γήπεδα από τη β’ φάση του πρωταθλήματος θα υπάρχει έντονα το ελληνικό στοιχείο.

Θα υπάρχει η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, η τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας σε όλα τα γήπεδα, καθώς επίσης και η δημιουργία βίντεο για τα led και cubeτων γηπέδων με την ελληνική σημαία.

Έτσι, αυτές οι αλλαγές αναμένεται να γίνουν από το Σάββατο (30/3) στα παιχνίδια του Περιστερίου με τον Κολοσσό, του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα και του Λαυρίου με την Καρδίτσα.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αντέδρασε άμεσα στις αλλαγές: «Επειδή είμαστε δίκαιοι άνθρωποι.

Όπως κράζουμε τα λάθη, έτσι πρέπει να επιβραβεύουμε και να επικροτούμε τα σωστά. Μπράβο, μπράβο στον ΕΣΑΚΕ, για τον Εθνικό Ύμνο και την ελληνική σημαία.

Από την αρχή της χρονιάς το ρωτήσαμε και εμείς στην Ευρωλίγκα, αλλά μας είπαν πως επιτρέπεται μόνο ο ύμνος της διοργάνωσης.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News