Παναθηναϊκός: Απόλυτος διάδοχος ο Σλούκας

Παναθηναϊκός: Απόλυτος διάδοχος ο Σλούκας

O Kώστας Σλούκας είναι ο ιδανικός διάδοχος του Διαμαντίδη, του Καλάθη, του Γιασικεβίτσιους.

Στον Παναθηναϊκό η προσωπολατρεία δεν είναι δα και ποινικό αδίκημα, κάποιοι λένε πως ουδείς παίκτης είναι σημαντικότερος της ομάδας, μόνο που αυτό στο Μαρούσι δεν ισχύει.

Ο Εξάστερος θα είναι πάντα μια ομάδα παικτών: οι κύκλοι και οι επιτυχίες του βασίζονταν πάντα σε σταρ.

Η αποχώρηση του Νικ Καλάθη την ομάδα την απονεύρωσε – η αντικατάστασή του στάθηκε αδύνατη κι οι νεοφερμένοι δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της απουσίας του, ούτε και τις τεράστιες υποχρεώσεις που συνεπάγεται το κουμάντο κοτζάμ Παναθηναϊκού.

Ο τεράστιος αυτός σύλλογος έμεινε καιρό …ορφανός και μόνος, αιχμάλωτος αναμνήσεων και στιγμών δόξας που θα παραμείνουν δεμένες με μερικούς από τους πιο μεγάλους καλαθοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του.

Για τους οπαδούς οι τελευταίες συσσωρευμένες αποτυχίες ήρθαν γιατί ο Εξάστερος απλά δεν μπορούσε να κατακτήσει τρόπαια χωρίς μεγάλους παίκτες στο δυναμικό του.

Μέχρι που βρέθηκε στον δρόμο του τριφυλλιού ο Κώστας Σλούκας, πάνω που έψαχνε μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News