Παναθηναϊκός: Αυτοί εκτοξεύουν τον Εξάστερο...

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Βιλντόζα - Σε ποιο παιχνίδι θα αγωνιστεί

Στον αγώνα με τον Προμηθέα όσοι προνόησαν να πάνε ΟΑΚΑ είδαν την καλύτερη εμφάνιση της second unit του κλαμπ.

Αν σε αυτή περιλαμβάνονται οι Βιλντόζα, Παπαπέτρου, Χουάντσο σκεφτείτε τι αναβάθμιση έχει γίνει στο δυναμικό.

Το 95% του περσινού ρόστερ που γεύτηκε ένα σκασμό ήττες βγήκε το καλοκαίρι εκτός κάδρου, δεν γινόταν να βρίσκονταν αυτοί οι παίκτες στη νέα εποχή της ομάδας.

Στο μπάσκετ, πολλές φορές ο χρόνος λειτουργεί διαφορετικά, φαντάζει σίγουρο όμως πως δεν φθάνει ένα καλοκαίρι για να αλλάξει η κατάσταση και να πας από τον πάτο στην κορυφή.

Χρειάζονται πολλές αλλαγές, μεταγραφές και νέα κατεύθυνση που θα τηρείται απαρέγκλιτα χωρίς να αλλάζεις πλάνο κάθε τρεις και λίγο.

Σε κάθε περίπτωση με την μεγάλη θερινή επένδυση που έγινε δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για να μπουν τα θεμέλια για την επόμενη ημέρα.

Τόσο άμεσα αποτελέσματα εμείς δεν περιμέναμε, τον Παναθηναϊκό τον έβαλε ξανά στις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις ο Αταμάν.

Σίγουρα δεν μπορεί να πει κανείς πως τα κάνει όλα τέλεια μα ο Τούρκος έβαλε τις πρώτες βάσεις γιατί θυμίζουμε πως μέχρι να αναλάβει, μετρούσε ο σύλλογος απανωτούς ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς και σερί ήττες από τον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος πάει καλά το καράβι έχοντας κάνει τεράστιες αλλαγές κι έχοντας την ευφυΐα να καταλάβει πως πρέπει να χτίσει τον άξονα του γύρω από τον 33χρονο Σλούκα κι όχι να τον έχει αναπληρωματικό όπως πέρσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News