Παναθηναϊκός: Έρχονται οι λύσεις στον Εξάστερο...

Παναθηναϊκός: Έρχονται οι λύσεις στον Εξάστερο...

Όσο μεγάλη ομάδα κι αν είσαι πρέπει να ξέρεις γιατί κερδίζεις και κυρίως πρέπει να ξέρεις γιατί χάνεις.

Ο Παναθηναϊκός απέδιδε π.χ τις σερί ήττες του από τον Ολυμπιακό στον…Λιόλιο και τις απανωτές κατραπακιές στην Ευρώπη στο κυνηγητό που τρώει από την Ευρωλίγκα.

Μετά από την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος πολλά πράσινα site έβαλαν φωτογραφίες των παικτών του Μπαρτζώκα απέναντι σε εκείνες των Καββαδά, Ουίλιαμς, Γκουντάιτις λέγοντας ότι αυτή ήταν η διαφορά.

Αν το έκανε κάποιο Μέσο που στήριζε τους απέναντι θα το καταλαβαίναμε: όμως αυτή η ανάλυση από τους ίδιους τους πράσινους ήταν ένα είδος ομολογίας, όχι ήττας αλλά ανημποριάς.

Στην κριτική των φιλικών Μέσων επισημαινόταν ότι από το τριφύλλι έλειπε ο ηγέτης και στα σχόλια η συζήτηση για τον Καλάθη, τον Τζέημς φούντωνε. Οι ήττες αποδίδονταν στην απουσία σταρ, λες και με το Νικ ή τον Μάικ η ομάδα πάντα κέρδιζε.

Το τριφύλλι τελικά το καλοκαίρι αποφάσισε να επενδύσει κοιτώντας ΜΟΝΟ το πάνω ράφι κι από την στιγμή που μείωσε το ρίσκο να μην του βγουν παίκτες-στοιχήματα, βλέπουμε να καλπάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίχως ακόμα να έχει πάρει πολλά από Βιλντόζα και Χουάντσο.

Όταν όμως γεμίζεις τα αποδυτήρια με προσωπικότητες, έχεις τον κόσμο δίπλα και την διοίκηση από κοντά, για όλα βρίσκονται λύσεις. Ακόμα και για το διαιτητικό κυνηγητό…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News