Ανανέωση Γκριγκόνις: Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Αταμάν: «Αν με ρωτήσετε το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μάριους Γκριγκόνις στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν με τον Τόλη Κοτζιά ν’ αποκαλύπτει που βρίσκεται η υπόθεση.

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι ένας παίκτης, ο οποίος έμεινε στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι και το step-up που έκανε ήταν τρομακτικό.

Ο Λιθουανός απέδειξε σε όλους πως είναι πολύτιμος για το ρόστερ της ομάδας που έχτιζε ο Εργκίν Αταμάν και μάλιστα με τον καιρό ώθησε τον Τούρκο τεχνικό να εισηγηθεί την παραμονή του στους πράσινους.



Σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα με τον παίκτη, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές και υπάρχει η διάθεση να παραμείνει για περισσότερο καιρό στον Εξάστερο ο Λιθουανός guard/forward.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Ο Μάριους Γκριγκόνις έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Ταβάρες. Σίγουρα θα γίνουν συζητήσεις για το συμβόλαιο του Λιθουανού με τις δύο πλευρές να μην έχουν συμφωνήσει στην παρούσα φάση. Εκτιμάται ότι θα τα βρουν πάντως».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News