«Στην Ισπανία λένε ότι ο Χουάντσο ταίριαζε περισσότερο στον Ολυμπιακό, λόγω παιχνιδιού»

Παναθηναϊκός - Φενέρ 66-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Φώτης Κατσικάρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ» και μίλησε για την περίπτωση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Φώτης Κατσικάρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ» και μίλησε για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κι όσα ακούγονται για εκείνον στην Ισπανία.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Ισπανό forward με πολλές αξιώσεις, όμως δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του και το προσπαθεί ακόμα να προσφέρει όσα πραγματικά μπορεί να δώσει στους πράσινους.

Πάντως ο προπονητής της Ζιρόνα, ανέφερε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την υπόθεση του Χουάντσο και τον Παναθηναϊκό.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εγώ ξέρω τον Χουάντσο χρόνια. Παίξαμε μαζί όταν άρχιζε το μπάσκετ. Πολύ καλός αθλητής. Έπαιζε στο τρία και μόνο στο τρία έχοντας πολύ καλό σουτ αλλά ήθελε πολύ δουλειά τότε. Του έκανε κακό που πήγε τόσο νωρίς στο NBA. Είναι η πρώτη φορά που παίζει στην Ευρώπη και χωρίς να έχει σημαντικό ρόλο στο NBA. Συνεπώς θα έπρεπε να προσαρμοστεί σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση στον Παναθηναϊκό απ’ ότι στο NBA.

Εδώ στην Ισπανία καθαρά μπασκετικά λένε ότι ο Χουάντσο θα ταίριαζε περισσότερο στον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός και όχι σ’ αυτόν που παίζει ο Παναθηναϊκός.

Στους πράσινους οι απαιτήσεις ήταν τεράστιες και δεν ξέρω αν ο ίδιος ήταν έτοιμος να σηκώσει το βάρος.

Δεν το συζητάμε είναι τεράστιος παίκτης, απλά πρέπει κι ο ίδιος να δείξει στον Αταμάν να τον εμπιστευτεί με όλους τους τρόπους. Πρέπει να του δείξει ότι θα έρθει η μέρα που θα κάνει το βήμα παραπάνω.

Παίζει ρόλο ότι είναι εκτός Ισπανίας για πρώτη φορά, σε έναν σημαντικό ρόλο με το πρέπει να είναι μεγάλο. Δεν έχει σταθερότητα αλλά από σήμερα έως το τέλος της σεζόν αν εμφανιστεί ο Χουάντσο, τότε μόνο κέρδος θα δώσει στον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News