Παναθηναϊκός: «Έρχεται ο Χεζόνια, φεύγει ο Χουάντσο»

Χεζονια: «Σπέσιαλ το Ολυμπιακος-Ρεαλ; Όχι. Σπέσιαλ θα είναι όταν ο Παναθηναϊκός θα...»

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία συνεχίζονται, καθώς μετά την Marca και η «Encestando» συνεχίζουν να γράφουν για τα μεταγραφικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός απασχολεί όλη την Ευρώπη μετά και την καλοκαιρινή του άνοδο σε όλα τα επίπεδα (μεταγραφικά, αγωνιστικά).

Μάλιστα οι Ισπανοί συνεχίζουν να γράφουν δημοσιεύματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και τον Χεζόνια για το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο παίκτης δεν τα έχει βρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κροάτης forward σύμφωνα με το δημοσίευμα της «encestando», οι πράσινοι έχουν ως βασικό στόχο τον Χεζόνια και δεν το κρύβουν, όπως αναφέρει.

Από εκεί και πέρα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς γράφει πως ο Ισπανός δύσκολα θα παραμείνει και του χρόνου στο σύλλογο.



Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι να υπογράψει τον Μάριο Χεζόνια και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου δεν το κρύβει. Ο παίκτης ολοκληρώνει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για λίγους μήνες στον ελληνικό σύλλογο.

Το μέλλον του Χουάντσο είναι αμφίβολο με ή χωρίς τον Χουάντσο. Ο Μαδριλένος ήταν τρομερά απογοητευτικός από τότε που πήγε στην Αθήνα και δεν κατάφερε να αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο, επηρεασμένος επίσης από έναν εντυπωσιακό Μήτογλου.

Ο Ισπανός φόργουορντ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι θα συνεχίσει και το πιθανότερο είναι να υπάρξει διαπραγμάτευση λύσης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News