Παναθηναϊκός: Πλήρης μετά από 175 μέρες!

Παναθηναϊκός: Οι 4 νίκες που θέλει για το πλεονέκτημα - Το πρόγραμμα

Απίστευτο φαίνεται αλλά είναι αληθινό με τον Παναθηναϊκό να παίζει κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια όντας πλήρης έπειτα από 175 μέρες!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη φετινή χρονιά ως μια καινούργια ομάδα, η οποία παράλληλα θα είχε και πολλές φιλοδοξίες με μοναδικό στόχο να κατακτήσει τις κορυφές των διοργανώσεων που θα συμμετείχε.

Η επιστροφή σαφώς και δεν είναι εύκολη, όμως οι πράσινοι τα έχουν πάει εξαιρετικά και βαδίζουν στο σωστό δρόμο, προκειμένου όχι απλώς να επιστρέψουν, αλλά να χτίσουν και τη δική τους αυτοκρατορία μέσα στα επόμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα μέσα στις δύσκολες συνθήκες που υπήρξαν φέτος λόγω του ότι το Τριφύλλι αποτελούταν από πολλούς νέους παίκτες με νέο προπονητή, ήρθαν να προστεθούν και οι τραυματισμοί.



Ο Εργκίν Αταμάν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε στο απουσιολόγιό του, τουλάχιστον από έναν τραυματία και πάνω.

Μάλιστα ορισμένοι παίκτες (Παπαπέτρου, Χουάντσο, Βιλντόζα) τραυματίστηκαν σοβαρά και χρειάστηκε να μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βρουν εύκολα ρυθμό κι ακόμα να ψάχνουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός άντεξε και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Euroleague (20-11) και στην πρώτη της Basket League (ολοκληρώθηκε η regular season).

Πλέον στο παιχνίδι κόντρα στη Βίρτους, οι πράσινοι θα έχουν όλους τους παίκτες διαθέσιμους για πρώτη φορά μετά από 175 μέρες και για πρώτη φορά επί θητείας Εργκίν Αταμάν στον πάγκο τους!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News