Ουρμπόνας: «Ο Παναθηναϊκός ήταν η τρίτη χειρότερη ομάδα στην Ευρωλίγκα με συμβόλαιο τύπου Α»
Για την τεράστια ανατροπή του Παναθηναϊκού επί Αταμάν στον πάγκο της ομάδας μίλησε ο γνωστός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας.
Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην EuroLeague ο Λιθουανός αναλυτής της ιστοσελίδας “Basketnews.com”, Ντονάτας Ουρμπόνας.
«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και δεν είμαστε σίγουροι αν ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 2ος, αλλά αν το κάνει, θα καταγράψει άνοδο 15 θέσεων σε μια σεζόν. Ήταν 17οι πέρσι. Η επιτυχία του Παναθηναϊκού είναι τεράστια», υπογράμμισε στο “Urbonus” podcast.
«Τις τρεις τελευταίες σεζόν ο Παναθηναϊκός ήταν στις τρεις τελευταίες θέσεις της EuroLeague.
Στην εποχή του νέου format της διοργάνωσης, μεταξύ των ομάδων με συμβόλαιο τύπου Α, ο Παναθηναϊκός ήταν η τρίτη χειρότερη μεταξύ αυτών των 13 ομάδων.
Μπορεί κάποιος να παίρνει ως δεδομένη την άνοδο που έχουν, αλλά πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο», τόνισε.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή