«Αυτή η ομάδα έχει προτεραιότητα αν ο Βεζένκοβ επιστρέψει στην Ελλάδα!»

«Αυτή η ομάδα έχει προτεραιότητα αν ο Βεζένκοβ επιστρέψει στην Ελλάδα!»

Σε μπασκετική εκπομπή αναλύθηκε ποια ομάδα έχει το πάνω χέρι στην απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ, σε περίπτωση που εκείνος πάρει το δρόμο πίσω στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Ρομπόλης στην εκπομπή Οι… Μπάσχετοι:

«Εντάξει, δύσκολο το βλέπω. Νομίζω ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα, προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Αλλά όλα αυτά είναι θεωρητικά.

Υπάρχει σήμερα (σ.σ. χτες) αυτή η συνέντευξη που έχει δώσει στην Mundo Deportivo ο Βεζένκοβ, ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι νιώθει ότι τον έχουν υποτιμήσει στο ΝΒΑ, ότι δεν του έχουν δώσει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και θα περίμενε», υποστήριξε.

«Ο Βεζένκοβ πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά παραμένει εκτός rotation και εκτός αποστολής ενίοτε στους Σακραμέντο Κινγκς.

Θυμίζω, έχει υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο με +1 για τον τρίτο χρόνο. Οι πιθανότητες να γυρίσει στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι δεν είναι πολλές», ξεκαθάρισε.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News