Παναθηναϊκός: Αν όχι φέτος, τότε...

Παναθηναϊκός: Tο τρικ του Αταμάν με Σλούκα και Ναν

Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ήταν για σεμινάριο έτσι όπως εξελίχθηκε στο β΄ μέρος. Πρέπει να το μελετήσουν καλά στην ομάδα ενόψει της επίσκεψης στην Ιταλία.

Μάθημα του πώς εκμεταλλεύεσαι το πλεονέκτημα που έχεις σε μερικές θέσεις. Το πώς χτυπάς με ταχύτητα σε κάθε αδυναμία του αντιπάλου, το πως εκμεταλλεύεσαι τους γκαρντ σου στην κίνηση που κάνουν προς το αντίπαλο καλάθι.

Ο σκόπελος της Μπάρτσα αποδείχθηκε εύκολος για τους παίκτες του Αταμάν όταν οι πρώτοι αποφάσισαν να σφίξουν την άμυνά τους, απέναντι σε αντίπαλους που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα προσόντα τους.

Οι πράσινοι είναι μία ομάδα που δουλεύει λίγο καιρό μαζί, ακόμα δεν έχει ομοιογένεια μα όταν λειτουργεί σαν σύνολο δεν έχει να ζηλέψει πολλά ούτε από την Ρεάλ.

Ακόμα και μέσα στο σπίτι της πρωταθλήτριας Ευρώπης έκαναν εμφάνιση ομάδας που είναι σαν να έχει ανακαλύψει την συνταγή της επιτυχίας.

Σύνολο που έχει κατεύθυνση, ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο και να βγάζει, εκεί που ακριβώς χρειάζεται, τα πλεονεκτήματά του, φαινόμενα που επαναλήφθηκαν απέναντι και στους μπλαουγκράνα.

Οι οπαδοί, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι καλαθοσφαιριστές και όσοι δουλεύουν για τον σύλλογο μετράνε αντίστροφα για να πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα Ευρώπης. Αν δεν συμβεί φέτος, θα γίνει πολύ σύντομα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News