Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Παναθηναϊκός του Αταμάν!
Η χρονιά που κάνει ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν είναι σπουδαία και η ομάδα εκτός από το ότι είναι ψηλά στη βαθμολογία των διοργανώσεων που συμμετέχει, σπάει όλα τα ρεκόρ.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Εργκίν Αταμάν ήρθε στον Παναθηναϊκό προκειμένου ν’ αναγεννήσει τους πράσινους και να τους οδηγήσει στη γη της Επαγγελίας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ρίξει κανά χρήμα από την τσέπη του και με τις αποφάσεις του να βοηθήσει τον σύλλογο να μπει στη σωστή κατεύθυνση κι εκεί που ανήκει και τον τοποθετεί η ίδια του η ιστορία.
Τα αποτελέσματα του συνόλου που δημιουργήθηκε φέτος δικαιώνουν μέχρι στιγμής τους Γιαννακόπουλο-Αταμάν, καθώς οι πράσινοι σπάνε όλα τα ρεκόρ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της regular season στην Euroleague.
Συγκεκριμένα το Τριφύλλι σε σχέση με πέρσι έχει άνοδο 15 θέσεων (2η θέση), ενώ έχουν διαφορά έντεκα νικών. Δηλαδή 20 έναντι μόλις εννέα πέρσι σε μία τρομερή απόδοση για τον Παναθηναϊκό μέσα σε μία σεζόν!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γερμανικό δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Κραλ
- Χέιζ- Ντέιβις: Φτιάχνει βαλίτσες, «πολιορκήθηκε» από φίλους του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Πάλμερ-Μπράουν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Καρλ
- Νέο ισπανικό δημοσίευμα - Τι αναφέρει για Παναθηναϊκό και Χέιζ-Ντέιβις