Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Παναθηναϊκός του Αταμάν!

Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας: Η δωδεκάδα του Τριφυλλιού

Η χρονιά που κάνει ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν είναι σπουδαία και η ομάδα εκτός από το ότι είναι ψηλά στη βαθμολογία των διοργανώσεων που συμμετέχει, σπάει όλα τα ρεκόρ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Εργκίν Αταμάν ήρθε στον Παναθηναϊκό προκειμένου ν’ αναγεννήσει τους πράσινους και να τους οδηγήσει στη γη της Επαγγελίας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ρίξει κανά χρήμα από την τσέπη του και με τις αποφάσεις του να βοηθήσει τον σύλλογο να μπει στη σωστή κατεύθυνση κι εκεί που ανήκει και τον τοποθετεί η ίδια του η ιστορία.



Τα αποτελέσματα του συνόλου που δημιουργήθηκε φέτος δικαιώνουν μέχρι στιγμής τους Γιαννακόπουλο-Αταμάν, καθώς οι πράσινοι σπάνε όλα τα ρεκόρ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της regular season στην Euroleague.

Συγκεκριμένα το Τριφύλλι σε σχέση με πέρσι έχει άνοδο 15 θέσεων (2η θέση), ενώ έχουν διαφορά έντεκα νικών. Δηλαδή 20 έναντι μόλις εννέα πέρσι σε μία τρομερή απόδοση για τον Παναθηναϊκό μέσα σε μία σεζόν!



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News