Σπανούλης: «Μακάρι να δούμε Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό στο Final 4 μετά από τόσα χρόνια»

Σπανούλης: «Μακάρι να δούμε Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό στο Final 4 μετά από τόσα χρόνια»

Την ευχή τους για τους αιώνιους έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης σε γνωστή μπασκετική εκπομπή.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Τζάμπολ:

Για την Εθνική: «Ποτέ δεν κάνω κάτι αν δεν πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλά. Η Εθνική είναι τεράστιο κίνητρο, έχουμε όλοι καθήκον να συμβάλουμε ώστε να φέρουμε το μπάσκετ ψηλά σε εθνικό επίπεδο.

Πιστεύω ότι η Εθνική είναι ένα σύνολο που διαθέτει μέγεθος και υψηλό IQ. Έχουμε εμπειρία, θέλουμε να τη συνδυάσουμε με το φρέσκο αίμα. Είναι μια ομάδα που θα παίξει άμυνα και θα τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.

Να πάρουμε το καλύτερο από τους παίκτες, να το συνδυάσουμε και να βρούμε τις κατάλληλες πεντάδες για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μια Εθνική που θα δίνει τη ψυχή της».

«Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Δεν φοβάμαι να αποτύχω ούτε να χάσω, είναι η φιλοσοφία μου. Αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες. Το θέμα είναι να βελτιώνεσαι, να δουλεύεις σκληρά όλη την εβδομάδα».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης των «αιωνίων» στο Final Four, είπε: «Μακάρι, θα ήταν ευχής έργον να δούμε δυο ελληνικές ομάδες στο Final Four! Μακάρι να το δούμε μετά από τόσα χρόνια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News