Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας: Η δωδεκάδα του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας: Η δωδεκάδα του Τριφυλλιού

Γνωστοί έγιναν οι διαθέσιμοι παίκτες του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός παίζει την τελευταία αγωνιστική με τον Προμηθέα Πατρών, έχει εξασφαλίσει στην κανονική διάρκεια την πρώτη θέση, όμως, επιθυμεί να παραμείνει μπροστά στις +2 νίκες από τον Ολυμπιακό ενόψει του… τρίτου και τελευταίου γύρου του πρωταθλήματος της Basket League.

Μάλιστα, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τους Πατρινούς και την 1η αγωνιστική των μπόνους παιχνιδιών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την εορταστική μέρα, λοιπόν, της Ελλάδας οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν καλούνται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να κλείσουν πανηγυρικά τον κύκλο αγώνων.

Ο Τούρκος προπονητής άφησε εκτός τον Τζέριαν Γκραντ, προκειμένου να φορτίσει τις μπαταρίες του.

Η δωδεκάδα των πρασίνων:

Κώστας Σλούκας, Λούκα Βιλντόζα, Δημήτρης Μωραϊτης, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστας Αντετοκούνμπο, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News