Παναθηναϊκός: Έτσι τους «κατάπιε» η αρμάδα του Αταμάν!

Με το που συνδέθηκαν με το καταλανικό καλάθι, Ναν και Σλούκας θαρρείς ότι η Μπαρτσελόνα χάθηκε μέσα στο τρίγωνο των πράσινων Βερμούδων.

Παναθηναϊκός: Έτσι τους «κατάπιε» η αρμάδα του Αταμάν!

Εξαφανίστηκε στην κυριολεξία επιθετικά, ενώ στην άμυνα με το ζόρι οι παίκτες της στέκονταν όρθιοι από τα κόλπα που σκάρωναν οι οικοδεσπότες, φροντίζοντας να “ανάβουν” όλο και πιο πολύ την εξέδρα.

Το spacing των πράσινων ήταν τέτοιο που έδινε τη δυνατότητα στους γκαρντ αλλά και στον Λεσόρ να παίξουν πάνω στο δυνατό τους κομμάτι με συνεχόμενες one on one καταστάσεις. Καλά, για τον Γάλλο δεν υπάρχουν λόγια πια, ακόμα και μια πεντάδα να είναι στοιβαγμένη ανάμεσα σε αυτόν και το καλάθι θα πηδήξει από πάνω τους , προκειμένου να καρφώσει.

Εξού και τα πολλά λεπτά που κράτησε ο κόουτς τον Γάλλο και τον Μήτογλου στο παρκέ, ώστε να “μεγαλώσει” το γήπεδο για τους slashers του, αυξάνοντας τη πίεση στην άμυνα των αντιπάλων που δεν ήξερε ποιον να πρωτοφυλάξει.

Σαφώς κι η θεαματική μεταστροφή στην τελική ευθεία του αγώνα οφείλεται σε αφύπνιση και εγωϊσμό που φούσκωσε στα στήθη των παλιών με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πνιγούν μπροστά στο πανίσχυρο θέλω των αντιπάλων τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr