Παναθηναϊκός: Ο Ναν σκορπά... δηλητήριο!

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός πήρε άριστα στο κομμάτι μεταβιβάσεις στο β΄ μέρος του ματς με την Μπάρτσα.

Το αμυντικό ντεμαράζ του τρίτου δεκαλέπτου ,μάλιστα, έδωσε στους πράσινους την ευκαιρία να σβήσουν το προβάδισμα που είχαν οι αντίπαλοί τους στο σκορ κάτι που ισοσκέλισε την εκνευριστική αστοχία τους στα πρώτα λεπτά.

Βοήθησε βέβαια και η επιλογή του προπονητή να αφήσει πολύ ώρα εκτός τον καταπληκτικό (αργότερα) Ναν που είχε ξεκινήσει το ματς με τρία λάθη και μεγάλο εκνευρισμό.

Ο Σλούκας μεν κράτησε την μπαγκέτα στα χέρια του, αλλά αυτός που …άναψε την φωτιά ήταν ο Αμερικανός που στο τέλος ήταν απίστευτα aggressive, φροντίζοντας να σκορπά σε κάθε κατοχή …δηλητήριο που έβγαινε ασταμάτητα από τη φαρέτρα του.

Σταυρωτές ντρίμπλες και “σπάσιμο” αστραγάλων του αντιπάλου, τρίποντα, κάρφωμα με περπάτημα στον αέρα, λέι απ και …αυτό ήταν , το κλειστό είχε μετατραπεί σε λάβα!

Έβλεπες ως κι από τα επίσημα να συμμετέχουν στα συνθήματα, πολύ θα θέλαμε να βλέπαμε την μέτρηση των ντεσιμπέλ το βράδυ της Παρασκευής.

Χωρίς λάθη και με τους κορυφαίους του γκαρντ σε οίστρο, δύσκολα θα τα κατάφερνε η Μπάρτσα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News