Κοτζιάς: «Ο ΠΑΟ είναι ήδη επιτυχημένος φέτος και πάει για την υπέρβαση, έκανε πράξη όσα έλεγε ο Γιαννακόπουλος»
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς ανέλυσε μέσω του podcast που έκανε το χθες, το σήμερα και το μετά του Παναθηναϊκού.
Αρχικά τόνισε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού διψάει για το έβδομο ευρωπαϊκό, διψάει για τίτλους και καλά κάνει. Έτσι είναι ο φίλαθλος.
Στην συνέχεια είπε πως για τον Παναθηναϊκό έχει κατακτηθεί ήδη ο πιο μεγάλος τίτλος: η επιστροφή στη κανονικότητα και με το παραπάνω.
Ακόμα σημείωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γύρισε τούμπα τα φύλλα και αυτά, που έλεγε πέρυσι τον χειμώνα τα έκανε πράξη.
Και συνέχισε λέγοντας ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, αν θα πάρει κάποιον τίτλο ο Παναθηναϊκός, το θέμα είναι ότι πλέον λειτουργεί έτσι όπως πρέπει να λειτουργεί.
Ακούστε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο «βόμβα» για ανταλλαγή Πελίστρι-Σεμπάγιος!
- To Chat GPT... απάντησε: Οι πιθανότητες για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs
- Η αλήθεια για Ελάιτζα Μπράιαντ και Παναθηναϊκό
- Η θέση Μπενίτεθ για Γιαγκούσιτς και η εξήγηση για το χρόνο συμμετοχής
- Τσέκαρε Έλληνα διεθνή ο Παναθηναϊκός!