Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Νίμπο και η «βόμβα» στη θέση «5»

Τέλος οριστικά για Παναθηναϊκό - Υπογράφει στον Κάτας!

Ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε μεταγραφή ψηλού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κάτι με το οποίο διαφώνησαν οι περισσότεροι.

Οι φωνές μάλιστα έγιναν ακόμα περισσότερες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με πολλούς να αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός αδικεί τον εαυτό του αφού δεν αποκτά έναν ακόμα ψηλό.

Στην συνέχεια, υπήρξαν και συνεχίζονται ακόμα φήμες που θέλουν τους πράσινους να σκέφτονται να πάρουν ψηλό ο οποίος θα έχει δικαίωμα στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση τα ονόματα ψηλών δίνουν και παίρνουν στο ρεπορτάζ των πρασίνων χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι μεμπτό.

Ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Τζος Νίμπο ο οποίος είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Εργκίν Αταμάν.

Πάντως, αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι πως δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Νίμπο.

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το μεγάλο μπαμ στη θέση του σέντερ το καλοκαίρι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή την επόμενη σεζόν.

Τέλος, εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ολοκληρώσει την παραπάνω μεταγραφή τότε ίσως ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Νίμπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News