Ναν: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός, αυτά είπα στους συμπαίκτες μου»

Ο Κέντρικ Ναν είναι 100% αφοσιωμένος στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού όπως δήλωσε μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα ενώ αποκάλυψε όσα είπε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Αναλυτικά όσα είπε ο Ναν στο SPORT24:

Έπρεπε να τους σταματήσουμε. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Στο πρώτο μέρος μας κέρδιζαν με 16 πόντους (24-40, 16′), οπότε έπρεπε να τους περιορίσουμε στο σκοράρισμα, αλλά και να βρούμε τα δικά μας σημεία στην επίθεση.

Είχα πει στους συμπαίκτες μου πριν από το παιχνίδι, ότι πρέπει να έχουμε καλές επιστροφές στο transition, γιατί αυτό είναι ένα από τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.

Όμως στο πρώτο μέρος δεν το κάναμε. Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έδωσα ξανά έμφαση σε αυτό. Κι αποδείχθηκε ότι ήταν κλειδί.

Ξέρω ότι αυτές οι δύο νίκες της Αρμάνι μας βοηθούν βαθμολογικά, αλλά δεν είμαι ο τύπος που τα κοιτάζει αυτά τα πράγματα.

Δεν κοιτάω τα αποτελέσματα. Με απασχολεί το τι κάνουμε εμείς. Κοιτάζω μόνο την ομάδα μας. Με νοιάζει να πάρουμε εμείς τις νίκες που πρέπει και αφήνω τα υπόλοιπα να εξελιχθούν από μόνα τους.

Πάντα προσπαθώ να κάνω μια ομάδα καλύτερη. Έτσι είναι ο τύπος μου. Προσπαθώ να δίνω κίνητρο στους συμπαίκτες μου. Προπονούμαστε σκληρά, αγωνιζόμαστε σκληρά. Βοηθάμε πάντα ο ένας τον άλλον. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr