Αταμάν: «Δείξαμε την δύναμή μας στο γήπεδο μας, είναι διπλή η νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα»

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στάθηκε στο πρόσωπο που έδειξε το «τριφύλλι» στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στην άμυνα. Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα, αλλά δεν προστατεύσαμε τη ρακέτα μας.

Δεχθήκαμε 46 πόντους και οι περισσότεροι ήταν μέσα από τη ρακέτα. Και στη επίθεση δεν κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα απέναντι στην επιθετική άμυνα της Μπαρτσελόνα.

Το συζητήσαμε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι.

Παίξαμε πιο έξυπνα και επιτεθήκαμε με τους Σλούκα και Ναν. Αλλάξαμε την στρατηγική μας και επιτεθήκαμε στο “4” με τον Μήτογλου στο πιν εν ρολ.

Βάλαμε τον Λεσόρ κάτω από το καλάθι και αλλάξαμε κι εκεί το σύστημα στην επίθεση. Δώσαμε κάποια ελεύθερα σουτ που τα πήρε ο Πάρκερ, αλλά οκ.

Δείξαμε όλη την δύναμή μας στο γήπεδο μας. Γυρίσαμε από το -16 στο πρώτο ημίχρονο. Και είναι σημαντικό το +8 της διαφοράς, αφού στη συνολική διαφορά με την Μπαρτσελόνα έχουμε +41, έτσι είναι διπλή η νίκη σήμερα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News